Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Tino

Mijn naam is Tino van Beurden en ik ben de derde generatie hier op de waardsedijk. Samen met mijn vrouw Daphne richten wij ons op de fokkerij en productie van hoogwaardige vleeskoeien en sinds twee jaar verkopen wij het vlees van onze koeien op kleinschalige basis vanaf onze boerderij.

Gezien het feit dat we altijd een bedrijfsvoering hebben gehad die dicht bij de natuur staat, veel weidegang heeft en bestaat uit hoogwaardige runderen, is ervoor gekozen om vlees van eigen koeien te verkopen. Hoogwaardig, gezond vlees van koeien die een goed leven hebben gehad, rechtstreeks uit het groene hart, daar staan we voor.

 
 

CONTACT

Waardsedijk 70
3425TH Snelrewaard
waardenijssel@gmail.com
Tel: 06 3069 8905

KVK nr: 60293179
IBAN: NL41 RABO 0352 3003 10
BTW nr: 8538.47.046.B.01

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren